Showbiz

Ish-burri i Amy Winehouse: Kam bërë gabime, por nuk e vrava unë

Ish-burri i Amy Winehouse: Kam bërë gabime, por nuk e vrava unë

Blake Fielder-Civil, ish-bashkëshorti i këngëtares britanike Amy Winehouse, foli për Good Morning Britain për martesën e tyre dhe përgjegjësitë që ai ndjen se ka në lidhje me vdekjen e 27-vjeçares.

Fielder-Civil tha se ai bëri "gabime" gjatë marrëdhënies së tyre, por se nuk ndihet më përgjegjës për vdekjen e saj. Shumë, në fakt, vazhduan t'ia atribuonin atij të gjithë përgjegjësinë për të justifikuar varësinë e Amy Winehouse dhe për ta detyruar atë të merrte substanca vdekjeprurëse që çuan në vdekjen e saj në moshën 27-vjeçare, në korrik të 2011-ës.

Në një intervistë dhënë dje për Good Morning Britain me rastin e ditëlindjes së 40-të të këngëtares, Blake Fielder-Civil, 41 vjeç, foli për kohën e tij me Winehouse, me të cilën pati një martesë të trazuar që zgjati nga viti 2007 deri në vitin 2009.

"Është një nga arsyet që doja të flisja sot," tha ai, duke iu referuar faktit se shumë e konsiderojnë atë përgjegjës për vdekjen e Amy Winehouse. "Po kjo është. Ashtu mendojnë. Dhe unë nuk mund t'i ndryshoj ndjenjat e njerëzve,” tha ai, duke shtuar megjithatë se tani e ka ndaluar së mbajturi këtë barrë.

“Këtë barrë e kam mbajtur vetëm për më shumë se 10 vjet. Për të qenë i sinqertë, ndihem sikur jam i vetmi person në atë histori që kam marrë ndonjëherë përgjegjësinë. Po, kam bërë disa gabime të mëdha".

Kur prezantuesi i Good Morning Britain Ben Shepard i kërkoi Fielder-Civil të shpjegonte se cilat ishin këto gabime, ai shpjegoi se ishte një i ri "i varur nga droga" në atë kohë dhe nuk kishte asnjë ide se si të dilte prej asaj rruge. Fielder-Civil pranoi gjithashtu se ai e kishte lënë vetëm Amy Winehouse, e cila kishte ngecur në një rreth vicioz të një labeli diskografik që kishte interesa që Amy të vazhdonte të performonte.

Ben Shepard, në atë moment, theksoi se Amy Winehouse ishte shumë e pambrojtur, një "shpirt i brishtë", për të cilin Fielder-Civil deklaroi se "po, ajo ishte" dhe se sipas tij ishte pikërisht kjo brishtësi që e bëri atë të duhej nga njerëzit aq shumë.

"Unë mendoj se brishtësia është ajo me të cilën njerëzit lidhen në albumet dhe në tekstet e saj."