Showbiz

Ish-gruaja e Jeff Bezos ndahet edhe nga burri i dytë

Ish-gruaja e Jeff Bezos ndahet edhe nga burri i dytë

Miliarderja MacKenzie Scott ka kërkuar divorcin nga bashkëshorti i dytë, në më pak se dy vite martesë.

Ish-gruaja e Jeff Bezos ndahet edhe nga burri i dytë

Pas divorcit me Jeff Bezos, MacKenzie trashëgoi një pjesë të madhe të pasurisë. Menjëherë pas divorcit në 2019-ën u martua me profesorin e shkencës Dan Jewett. Ai shkruante njëherë se ishte martuar me njeriun më të ëmbël e bujarë.

Ish-gruaja e Jeff Bezos ndahet edhe nga burri i dytë

Scott paraqiti kërkesën për divorc në Gjykatën e Lartë të King County në Uashington të hënën. Se çfarë ka ndodhur mes tyre është e paqartë. As njëri dhe as tjetri nuk kanë reaguar për lajmin.