Showbiz

Video/Ja si luftohet izolimi në shtëpinë e gazetares Ilva Tare! Para televizorit, ajo dhe dy fëmijët e saj gjimnastikë

Video/Ja si luftohet izolimi në shtëpinë e gazetares Ilva Tare!

Luftohet ashtu siç sugjerojnë edhe psikologët këto kohë, e zënë me aktivitete që i bëjnë mirë trupit e mendjes. Dita nis me gjimnastikë. Gazetarja Ilva Tare dhe dy fëmijët po e shikojnë gjimnastikën para televizorit dhe po ushtrohen në tapetin e sallonit. Kështu po kalojnë edhe pak kohë, po i shërbejnë edhe shëndetit.

 


Sigurisht që Melodi, më e rritur se Thomas i imiton edhe më mirë lëvizjet e ushtrimeve.

Ilva Tare nuk i ka të shpeshta postimet nga shtëpia, por ka përjashtime, si e sotmja.

*Artikulli u realizua nga Fabjola Hije