Showbiz

Je shumë më shumë se ajo që sheh në selfie! Urimi i Majlinda Bregut për të bijën, Kejda

Je shumë më shumë se ajo që sheh në selfie! Urimi i

Kejda feston ditëlindjen dhe mesazhin e parë në 00:00 e mori nga Majlinda. Me një foto përpara pasqyrës, teksa Kejda bën selfie dhe Majlinda e fotografon nga pas i bëri urimin, por fillimisht i dërgoi një porosi mamaje.

Je shumë më shumë se ajo që sheh në selfie! Urimi i

“Je shumë më shumë se sa ajo që sheh në selfie. Dhe ti e di këtë. Ajo zemra jote e mirë dhe vetë-ironia janë ato që të bëjnë të bukur. Gëzuar ditëlindjen”, shkruan Majlinda duke zbuluar edhe pak nga personaliteti i të bijës.

Je shumë më shumë se ajo që sheh në selfie! Urimi i

Kejda është sigurisht e para që i është përgjigjur: “Love you mami”.