Showbiz

Jennifer Aniston bëhet kumbara e bebit të çiftit të famshëm

Jennifer Aniston bëhet kumbara e bebit të çiftit të

Jennifer Aniston është kumbara e fëmijës së palindur ende të Katy Perry-t dhe Orlando Bloom.

Jennifer Aniston bëhet kumbara e bebit të çiftit të
Katy Perry dhe Orlando Bloom

“Katy dhe Jen janë shumë të afërta. Gjatë izolimit bënë shëtitje të gjata bashkë dhe kaluan shumë kohë të dyja. Ndaj të dy prindërit në pritje e pyetën Jennifer nëse donte të bëhej kumbara e fëmijës së tyre dhe ajo pranoi e përlotur”, thotë një burim pranë artistëve.

Vajzës që pritet të vijë në jetë, sikur të mos i mjaftonte fama e prindërve, do ketë kumbarë edhe një nga aktoret më të dashura.

*Burimi Cosmopolitan