Showbiz

Jennifer Aniston u përgjigjet lajmeve që shkruanin se po bëhet nënë

Jennifer Aniston u përgjigjet lajmeve që shkruanin se po bëhet

Lajmet se Jennifer Aniston do bëhet nënë zgjatën më pak se 24 orë. Dje u tha se aktorja ishte në proces birësimi dhe se lajmin ia kishte dhënë edhe miqve të saj të “Friends” me të cilët është ritakuar në sheshxhirim për seritë e reja të sitcom-it të famshëm.

Mirëpo përfaqësuesi i Aniston ka thënë për mediat se lajmi është i pavërtetë dhe se Jen as nuk është e as nuk ka qenë ndonjëherë në proces birësimi.

Edhe njëherë, aktorja u bë pre e fake news për të njëtën temë: mëmësinë.

*Artikulli i Elle u përshtat në shqip nga Tiranapost.al