Showbiz

Jennifer Lopez frymëzohet nga shqiptarja më e njohur në botë

Jennifer Lopez frymëzohet nga shqiptarja më e njohur në botë

Nuk është as Rita Ora, as Dua Lipa dhe as Bebe Rexha, nëse të shkoi menjëherë mendja tek to. J.Lo frymëzohet nga Nënë Tereza, që edhe pse është shqiptare, i përket në fakt gjithë botës, si çdo shenjtor.

Jennifer Lopez frymëzohet nga shqiptarja më e njohur në botë

“Kam besuar se lutja i ndryshon gjërat, por tani e di që lutja na ndryshon ne dhe ne ndryshojmë gjërat”, kjo është shprehja që postoi përkrah fotos së Shën Terezës.