Showbiz

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in Bikini”

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Pak ditë më parë Jennifer Lopez postoi një foto me bikini të bardha, dhe hapi sfidën, që të gjitha nënat të bëhen pjesë dhe të postojnë fotot e tyre me bikini, apo gjysmë-bikini. Sfida a këngëtares u bë virale. Dhe qëllimi ishte që gratë që kanë lindur të duan dhe të krijojnë vetëbesim për trupin e tyre, gjë që nuk ka dyshim që J.Lo e ka, pasi bën palestër rregullisht, po dhe disa forta të falura nga natyra. Por gjithashtu duke i inkurajuar që të merren me aktivitet fizik, dhe të punojnë me trupin.

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Ata filluan të postonin foto duke përdorur hashtagun #jlochallenge,.

Maria Kang, themeluese e komunitetit të fitnessit No Excuse Mom, postoi një foto të ngjashme, për të cilën tha se ishte frymëzuar nga këngëtarja.Përbri fotos ajo inkurajon të gjitha nënat që të bëjnë jetë të shëndetshme, dhe të ndryshojnë stilin e jetës nëse duan të ndryshojnë dhe trupin.

"Mos nxirrni justifikime, merrni përgjegjësitë tuaja. Nuk ka mosveprim. Nëse ajo mund ta bëjë, nëse unë mund ta bëj, nëse mijëra nëna që vijnë dhe punojnë me trupin, nga të gjitha moshat, atëherë edhe ti mund t’ia dalësh”.

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Vieng Harvey, 37 vjeçe, ishte një nga mijëra gratë që mori pjesë në sfidë.  Në postimin e saj shkruante: "Sado e vështirë ishte të bënim foto dhe tindanim me botën, sepse le ta pranojmë, të gjitha ne kemi kaluar vështirësi me veten tonë për gjërat që nuk na kanë pëlqyer dhe nëse do donim ti ndryshonim. Por ka një moment në jetën tonë ku duhet të pranojmë e të përqafojmë mënyrën se si jemi. Unë kam zgjedhur të dua trupin tim, sepse kam lindur 2 fëmijë të shëndetshëm dhe të bukur. Kam shenja dhe strija, por do vazhdoj të punoj, nuk do ndalem.

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Një tjetër nënë që mori pjesë në sfidë shkroi: "Nëse Jennifer Lopez mund ta bëjë këtë, edhe ne mund ta bëjmë! Pavarësisht nga mosha, madhësia ose forma, ne mund të jemi të shëndetshme. Ky bark është 32 vjeçar, organi që rriti 3 fëmijë të mrekullueshëm, që ka kaluar apendisit dhe operacion nga një aksident i tmerrshëm me makinë. Ushtrimi dhe të  qenurit aktiv ka shpëtuar jetën time.

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

 

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

 

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in

Jennifer Lopez hap sfidën dhe Instagrami mbushet me foto “Moms in