Showbiz

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka vënë ajo kusht pas tradhtisë?

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka

Pas suksesit që pati me “The Sinner” në Netflix, si producente dhe pjesërisht aktore (në vetëm një sezon), Jessica Biel po xhiron miniserialin e ri.

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka
Jessica Biel te Candy

“Candy”, një serial i limituar krimi do të shfaqet në Hulu. Përveç platformës ku do shfaqet, risia tjetër lidhet me bashkëshortin e saj. Justin Timberlake do të jetë aktor gjithashtu në këtë projekt.

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka

Jessica Biel dhe Justin Timberlake bashkë në një film. A ia ka

Që pas skandalit të fotove gjatë xhirimeve, kur Justin Timberlake përkëdhelej me kolegen e tij aktore Alisha, dhe faljes publike që i kërkoi gruas, duket se i kanë sheshuar gjërat. Ndoshta me kushtin që nëse Justin do dojë të luajë në një film, të jetë vetëm në praninë e Jessica-s!

Poll