Showbiz

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk është në radhën e fronit

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Si anëtare e familjes mbretërore të Monakos, edhe mbesa e Grace Kelly nuk ka lënë asgjë nga shijet dhe jetën e luksit. 21 vjeçarja Camille Gottlieb, vajza e princeshës Stephanie, dhe mbesa e të ndjerës Grace Kelly është shfaqur në disa foto duke bërë pushime luksi.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk
Grace Kelly
Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk
Stephanie

Ndërsa stilistja e saj Pauline Ducruet poston vazhdimisht veshjet e saj në Instagram ku krenohet me 66 mijë ndjekës.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Fotot tregojnë Camillen gjatë një udhëtimi në Alpe, duke shëtitur në rrugët e Monte Carlos, dhe duke vrapuar në plazhet e Mauritius.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Camilla ka ardhur në jetë nga dashuria e Stephanie me ish rojen e sigurisë, Jean Raymond Gottlieb. Edhe pse Camile mban mbiemrin e babait, emri i tij nuk figuron në certifikatën e lindjes, dhe vetë Spehanie asnjëherë nuk e ka konfirmuar publikisht se ai është babai i Camilles.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Sidoqoftë vetë Camille ka postuar fotot të tij në vitin 2017.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Stephanie dhe Gottlieb nuk u martuan asnjëherë, dhe Camille nuk është në radhën e fronit Monegasque, ndryshe nga dy fëmijët më të mëdhenj të Stephanie, Louis, 27 vjeç dhe Pauline, 26 vjeç, të cilët i solli në jetë me burrin e saj të parë,  Daniel Ducruet.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Camille tani duket se po ndërton një jetë për veten e saj në Monte Carlo, ku ka themeluar një shoqatë që bën fushata për edukim më të mirë.

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk

Jeta luksoze e mbesës së Grace Kelly dhe historia pse nuk