Showbiz

J.Lo ju përshëndet të gjithëve nga karantina e saj në shtëpi

J.Lo ju përshëndet të gjithëve nga karantina e saj në

Edhe Jennifer Lopez është izoluar në shtëpi, nëse kjo ju ngushëllon sadopak. Këngëtarja po i bindet masës së distancimi social dhe këtë lajm nuk e dha me një foto të gjendjes aktuale.

Por gjeti mënyrën më të mirë për të prezantuar koleksionin e saj të këpucëve në bashkëpunim me markës DSË.

“Jam në shtëpi, shpresoj që të jeni të gjithë të sigurtë. Ja diçka që ndoshta mund t’ju ndriçojë ditën... Jam shumë krenare që prezantoj koleksionin e ri të këpucëve”, shkruan J.Lo me disa foto që janë shumë larg gjendjes suaj aktuale.

Ndoshta po mendoni që t’i bënit tuajat dhe t’i gëzoni kur të dilni nga karantinimi!