Showbiz

'Joker' do të bëhet baba për herë të parë

'Joker' do të bëhet baba për herë të

Jaquin Phoenix do të bëhet së shpejti baba për herë të parë. Partnerja e aktorit të famshëm të filmit Joker, Rooney Mara është në pritje të ëmbël.

'Joker' do të bëhet baba për herë të

'Joker' do të bëhet baba për herë të

Mësohet se Rooney Mara është në muajin e gjashtë të shtatzënisë dhe kohët e fundit filloi të vishej me rroba të lirshme apo të gjera, për të mos treguar barkun e rumbullakosur. POr tani lajmi po bën xhiron në rrjet.

'Joker' do të bëhet baba për herë të

Këtë periudhë të vështirë pandemie, çifiti i aktorëve e ka kaluar në shtëpinë e tyre në Los Angeles të SHBA-ve.

Aktorja amerikane Rooney Mara është 35 vjeçe, ndërsa aktori Joaquin Phoenix i lindur në Puerto Rico është 45 vjeç.

'Joker' do të bëhet baba për herë të