Showbiz

Foto/ Jonida Vokshi rikthehet vetëm dy javë pas lindjes!

Foto/ Jonida Vokshi rikthehet vetëm dy javë pas lindjes!

Pas lindjes shumë prej nënave të reja rikthehen në punë pas 3 apo 6 muaj, por ky nuk është rasti i Jonida Vokshit. 14 ditë më parë Jonida dhe Besniku u bënë prindër me ardhjen në jetë të vogëlushes Emi dhe sot moderatorja iu rikthye ekranit.

Foto/ Jonida Vokshi rikthehet vetëm dy javë pas lindjes!

Ndërsa prezanton një prej emisioneve me quize në Prishtinë, nuk mund të linte pa përmendur faktin se tani ka një status tjetër, atë të nënës.

Foto/ Jonida Vokshi rikthehet vetëm dy javë pas lindjes!

“Tashmë kam ardhur me ndryshime, jam bërë mama”, tha në një moment Jonida.

Vetëm një javë pas lindjes moderatorja tregoi se fiziku i saj ishte kthyer si më parë, sikur të mos kish qenë ndonjëherë shtatzënë.

Foto/ Jonida Vokshi rikthehet vetëm dy javë pas lindjes!