Showbiz

Justin Bieber: Dua shumë fëmijë, por trupi është i Hailey-t dhe ajo vendos

Justin Bieber: Dua shumë fëmijë, por trupi është i

Intervista e Justin Bieber vazhdon të bëjë lajm. Këtë herë për atësinë. Justin ka treguar se dëshiron të ketë shumë fëmijë, por që nuk është ai që vendos për këtë temë.

“Unë dua shumë fëmijë, por trupi është i Hailey-t dhe ajo e vendos”, tha Justin që shtoi se Hailey dëshiron gjithashtu fëmijë, por nuk është ende gati. Justin po e pret.

Deklarata e tij është duartrokitur nga ndjekësit.

Këngëtari me një të shkuar problematike duket se ka gjetur ekuilibrin pas martesës me Hailey-n.

*Artikulli i Roba Da Donne u përshtat në shqip nga Tiranapost.al