Showbiz

Ka një model xhinsesh që Dakota Johnson e urren dhe ka aq të drejtë

Ka një model xhinsesh që Dakota Johnson e urren dhe ka aq të

Aktorja Dakota Johnson ka treguar në një intervistë për ElleUk se nëse ka model xhinsesh që ajo nuk i kupton janë ato me shtrat të shkurtër dhe nuk do të dëshironte që të riktheheshin në modë.

“Nuk e di nëse do të rikthehen. A do të rikthehen?! Të lutem jo”, ka thënë Dakota teksa qesh.

Ka një model xhinsesh që Dakota Johnson e urren dhe ka aq të

Gjithashtu Dakota tregon se edhe ajo i ka veshur këto lloj xhinsesh si të gjithë njerëzit.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Tiranapost.al