Showbiz

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari romantik jeton ende me prindërit në dhomën e fëmijërisë

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Lewis Capaldi i ftuari special i Sanremos shkruan dhe këndon këngë romantike, por brenda vetes ka mbetur ende fëmijë. Ai ka zgjedhur të ndajë të njëjtën shtëpi me prindërit dhe fle në dhomën e fëmijërisë. Makinat dhe lodrat e tij të dikurshme qëndrojnë ende aty nëpër këmbë dhe nuk kanë zbritur në bodrum. Dhoma është arreduar për herë të fundit kur ai ishte 10 vjeç dhe pas 13 vitesh asgjë, ose pak gjëra kanë ndryshuar.

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

10 milionë dollarë pasuri, por 23-vjeçari jeton në Skoci me Carol, nënën e tij infermiere dhe Mark, babain e tij që merret me tregti peshqish.

“Jam mbyllur për ditë të tëra në këtë dhomë, pa hapur as dritaren dhe kam shkruar këngë”, ka thënë Lewis.

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Ka një pasuri 10 milionë dollarësh, por këngëtari

Pastaj në postime të ndryshme ka zbuluar edhe disa pjesë të tjera të shtëpisë.

*Artikulli i Daily Mail u përshtat në shqip nga Fabjola Hije