Showbiz

Kamera e telefonit u hap padashje dhe aktori doli nudo në Instagram

Kamera e telefonit u hap padashje dhe aktori doli nudo në Instagram

Kujdes kur mban telefonin në dorë dhe je pa rroba. Aktori Chris Evans postoi një foto zhveshur në media sociale, specifikisht në Instagram. Kamera e telefonit u hap dhe imazhet u bënë virale.

Chris e kuptoi në kohë dhe e fshiu menjëherë, e bllokoi dhe nga gjithë rrjeti duke e raportuar, por kush e pa e pa.

Njerëzit janë ndarë në dy grupe, si përherë. Disa që qeshin dhe kanë filluar me memet e të tjerë që kërkojnë të respektohet privatësia e Chris.

Chris përjetoi një peridhë ankthi dhe e ndau me të gjithë gjendjen e tij. Karriera që eci me hapa të shpejtë e mbingarkoi dhe stresoi dhe vuajti nga frika se mos kjo do prekte edhe familjen e tij.

*Burimi Metro