Showbiz

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit vipat, nga më i buti tek më i vrazhdi

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Aktorja e humorit Annie Bond punoi si kamariere në një restorant vipash në Los Angeles për pesë vjet, para se të bëhej aktore me famë edhe vetë.

Siç mund ta imagjinoni ka takuar shumë njerëz të njohur dhe i njeh në dimensionin si sillet kundrejt atyre që u ofrojnë shërbim. Ndaj në një video në Tik Tok i ka listuar të gjithë.

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Do të vdisja për Keanu Reeves

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Lady Gaga, mbretëresha e zemrës sime që ua mban mend të gjithëve emrin

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Ryan Gosling dhe Eva Mendes do doja të isha në marrëdhënien e tyre

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Emma Thompson, më ka dhënë edhe të ha nga pjata e saj

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Emilia Clarke, njeriu më i ëmbël që kam njohur

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Drew Barrymore, gjithmonë me nxitim, gjithmonë porosiste të njëjtën gjë, por shumë e mirë

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Drake, e mbushi lokalin me roje sigurie

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Laura Dern ka ardhur vetëm njëherë për një event, por ishte mahnitëse

Kamerierja që u ka shërbyer për 5 vjet në restorant rendit

Katherine Waterson nuk ka qenë aq e këndshme. Në një nga ditët dukej sikur donte që unë të mos ekzistoja