Showbiz

Kanye West rikthehet në Twitter me një përshëndetje në gjuhën hebraike

Kanye West rikthehet në Twitter me një përshëndetje në

Kanye West është rikthyer në Twitter pas një ndalimi për më shumë se një muaj.

Të dielën, ai postoi në Twitter për të kontrolluar nëse llogaria e tij po funksiononte. Më pas ai shkruajti ‘shalom’, që do të thotë ‘përshëndetje' në hebraisht.

Kanye West rikthehet në Twitter me një përshëndetje në

Kanye West rikthehet në Twitter me një përshëndetje në

Tweetet e tij shënojnë kthimin e një tjetër figure të diskutueshme në Twitter pas blerjes së kompanisë nga Elon Musk. CEO miliarder tha të shtunën se do të rivendosë llogarinë e ish-presidentit Donald Trump.

Ndryshe nga Trump, Ye nuk mori kurrë një ndalim të drejtpërdrejtë nga Twitter. Në vend të kësaj, kompania e mbylli llogarinë e tij më 10 tetor për një kohë të papërcaktuar, pasi reperi postoi një numër komentesh antisemite të cilat u përshkallëzuan në komente kërcënuese dhe urrejtëse për hebrenjtë.