Showbiz

Kendall Jenner dhe Devin Booker në krahët e njëri-tjetrit

Kendall Jenner dhe Devin Booker në krahët e njëri-tjetrit

Më 26 qershor, Kendall Jenner dhe Devin Booker u panë në krahët e njëri-tjetrit. Ishin në Malibu.

Fotot e tyre erdhën pas lajmeve për ndarjen. Të dy duken të buzëqeshur dhe shumë pranë njëri-tjetrit.

Kendall Jenner dhe Devin Booker në krahët e njëri-tjetrit

Një dëshmitar i tha Revistës E! News se çifti dukej i lumtur dhe kishte shumë energji mes tyre. Diçka i tregonin njëri-tjetrit në telefonat e tyre.

Për herë të fundit bashkë u panë gjatë dasmës italiane të Kourtney Kardashian dhe Travis Barker.

Kendall Jenner dhe Devin Booker në krahët e njëri-tjetrit

“Ata kaluan një kohë shumë të bukur në Itali së bashku, por sapo u kthyen, filluan të ndiheshin sikur nuk ishin në linjë dhe kuptuan se kishin stile jetese shumë të ndryshme. Kendall i tha Devinit se donte hapësirë ?për të qenë të ndarë disa kohë”, tha një burim.

Siç duhet kaq kohë i duhej.