Showbiz

Këshilla që Jennifer Garner u ka dhënë vajzave të saj e që i shërben kujtdo

Këshilla që Jennifer Garner u ka dhënë vajzave të saj e

Jennifer Garner ka dy vajza adoleshente, Violet dhe Seraphina, veç djalit Samuel.

Këshilla që Jennifer Garner u ka dhënë vajzave të saj e

Këshilla që Jennifer Garner u ka dhënë vajzave të saj e

Kur u pyet në një intervistë për Harper Bazaar mbi këshillën që u ka dhënë vajzave të saj adoleshente, Jennifer tha:

“Këshilla ime për to është gjithmonë e njëjtë: shikohuni më pak në pasqyrë, fiksohuni më pak pas pamjes dhe hidhini sytë në pjesën tjetër të botës për të parë se në çfarë mënyrash të tjera mund ta përdorësh kohën.

Ne të gjithë e shikojmë fytyrën tonë më shumë se ç`shohim njerëzit e tjerë dhe kjo nuk është gjë e mirë për ne. Jemi të fiksuar pas ndryshimeve apo si të rregullojmë diçka në fytyrën tonë. Iu kam thënë të jenë shumë të kujdesshme kur bëhet fjalë për të injektuar diçka në fytyrë. Duhet të jesh shumë, shumë i matur dhe të presësh sa më gjatë para se të injektosh diçka”, përfundoi Jennifer Garner.