Showbiz

Këtë pyetje të Gent Zenelajt e kemi patur të gjjthë në stomak me kohët Tik-Tok që kanë ardhur

Këtë pyetje të Gent Zenelajt e kemi patur të gjjthë

Ish-balerina e Stop, Alba Hoxha është ajo që e ka ftuar për të realizuar një video në Tik Tok aktorin Gent Zenelaj.

Tik Tok, ndër platformat më të ndejkura në botë edhe për faktin që ndiqet nga moshat e reja, por prapë mbetet po kaq dilematike teknologjia dhe risitë e saj.

Çfarë duan njerëzit dhe çafrë thonë se duan, shpesh është e kundërta.

Të gjjthë po t'i pyesësh, të paktën shumica thotë se do të dëgjojë gjëra me vend, por klikimet tregojmë një ndërgjegje tjetër kolektive. Ja çfarë i ka ndodhur Gent Zenelajt që hyri për hatër të koleges në një Tik Tok të saj dhe doli me 1 milion shikime për një sekuencë ‘idiote’.

Këtë pyetje të Gent Zenelajt e kemi patur të gjjthë

Me të drejtë thotë aktori dhe një nga personazhet më simpatikë si Genti: “Nuk e marr vesh më këtë botë”.

Çdo riprodhim i paautorizuar i artikullit të TiranaPost.al do të ndiqet në rrugë ligjore.