Showbiz

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Samantha Jones do të kthehet në “And Just Like That 2”.

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Në një intervistë të dhënë për Variety, Michael Patrick King, promovuesi i rifillimit të “Sex and the City”, ndau disa detaje mbi sezonin e dytë në HBO Max.

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Surpriza më e madhe, sipas tij, do të jetë rikthimi i personazhit të Kim Cattrall. Në sezonin e parë të rikthimit, Samantha u shfaq vetëm përmes shkëmbimit të mesazheve me Carrie Bradshaë, të luajtur nga Sarah Jessica Parker. Mbetet për t`u parë se si do të shfaqet në këtë kapitull të dytë.

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Siç dihet, në fakt, midis Catrall dhe pjesës tjetër të protagonisteve nuk ka pasur një marrëdhënie të shëndoshë. Marrëdhëniet me tyre u tensionuan në 2017-ën, kur u diskutua për rikthimin e serialit, por Kim Cattrall i bëri kërkesa konfliktuale kompanisë së produksionit Warner Bros.

Kim Cattrall do të rikthehet si Samanta në sezonin e ri

Vetë Cattrall kur seriali u rikthye me seritë e reja tha se nuk ishte kontaktuar kurrë për të qenë pjesë e kastit. Ajo shtoi gjithashtu se nuk kishte qenë kurrë shoqe me kolegët e saj.