Showbiz

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

40-vjetori cilësohet si një nga ditëlindjet historike, por në shumë vende të botës nuk duhet ta festosh. Edhe në Shqipëri festimi i kësaj ditëlindjeje thuhet se sjell fat të keq, bazuar tek disa besëtytni që e lidhin këtë moshë me ritualin përkujtimor 40-ditor të atyre që kanë ndërruar jetë.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Por festa e ditëlindjes së 40-të të Kim Kardashian ishte më specialet për të. Kim festoi përvjetorin e saj ndërsa iu dhurua e njëjta BMW që mori kur mbushi 16 vjeç, si dhe shumë kujtime speciale nga festat e kaluara.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Familja e Kim suprimoi nënën e tre fëmijëve për ditëlindjen e saj duke rikrijuar disa nga kujtimet e saj, nisur që nga festa për ditëlindjen e parë, ku u vendos një regjistrim kur babai i saj i ndjerë Robert Kardashian e uronte.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Ndërsa motrat e Kim u shfaqën me të njëjtën veshje kur Kim bëri 10 vjece, kur e surprizuan me një kërcim për përvjetorin e saj në 1990-n.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Ditëlindja e 16-të e Kim ishte veçanërisht e rëndësishme, pasi iu dhurua BMË-ja e bardhë në 1996-n.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Familja madje rikrijoi klubin e famshëm Tao, ku Kim festoi ditëlindjet e saj gjatë në të 20-at dhe të 30-ave.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Kim e quajti këtë ditëlindje nga më të veçantat ën zemrën e saj: “Ju e dini sesa sentimentale që jam dhe kjo festë ishte ndër më specialet. Ata risollën të njëjtat tullumbace, tortat, dhe gjithçka. Babai im filmonte dhe dokumentonte të gjithë jetën tonë, kështu që kisha çdo festë ditëlindjeje”.

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!

Ndoshta një ide për ata që do të mbushin 40!

Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!Kim Kardashian dhe supersticioni për të 40-at!