Showbiz

Kim Kardashian do ta bëjë burrin president. E shqetësuar për deklaratat e tij të fundit

Kim Kardashian do ta bëjë burrin president. E shqetësuar për

Kanye West ka shprehur dëshirën për të kandiduar përballë Trump për president i SHBA-së dhe ka nisur edhe punën për programin e tij.

Duket se edhe Kim Kardashian e ka me qejf këtë punë se domosdo do bëhet Zonjë e Parë. Megjithatë është shqetësuar ditët e fundit nga deklaratat e burrit të saj lart e poshtë në media.

“Unë nuk kam votuar asnjëherë në jetën time, deri tani.”

“Jam kundër abortit, këta yje të vegjël meritojnë të jetojnë.”

Apo lajmet për një krizë bipolariteti të Kanye, të gjitha këto e kanë shqetësuar Kim-in.