Showbiz

Kim Kardashian pret nga fotoja J.Lo-në dhe njerëzit s`po e kuptojnë pse

Kim Kardashian pret nga fotoja J.Lo-në dhe njerëzit s`po e

Oprah Winfrey festoi gjatë natës ditëlindjen me miqtë e saj vipa. Ndër të ftuarat ishin J.Lo dhe Kim Kardashian që e kishin vënë në mes protagonisten e festës. Shkrepën edhe foto të treja. Dhe në një nga fotot, Kim e preu J.Lo-në dhe e postoi në story për të uruar Oprah.

Kim Kardashian pret nga fotoja J.Lo-në dhe njerëzit s`po e

Njerëzit s`po e kuptojnë arsyen pse. Disa po e gjykojnë veprimin, duke thënë se nuk do të bëhej nami nëse e linte foton e plotë. Të tjerë sugjerojnë të kishte shkrepur një foto vetëm me Oprah.

Ka edhe nga ata që kjo u duket një gjë që s`ia vlen as të diskutohet.

As Kim e as J.Lo nuk ka bërë ndonjë reagim.