Showbiz

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon ta fshijë menjëherë

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon

Kim Kardashian postoi në Instagram një foto me Khloe Kardashian, Kendall Jenner dhe Kylie-n me shënimin: Zemrat në Benihana.

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon

Yjet e Reality Show duken më të vogla në moshë, Kim me flokët bjondë, Khloe ndryshe nga pamja e saj e këtyre kohëve, ndërsa ajo që ra më shumë në sy ishte Kylie Jenner. Ishte koha kur ajo ende nuk kishte fillur ndërhyrjet dhe duket se nuk i ka pëlqyer vetja: Ajo i ka bërë një koment Kim ku kërkon që ta fshijë menjëherë këtë foto.

Kim Kardashian i përgjigjet duke i thënë: A duhet të të bëj crop si Diddy?

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon

Me emrin Diddy ajo iu referua reperit Sean Diddy i cili i bëri crop Kylie dhe Kendall, në një foto që e bënë në grup në Met Gala 2017.

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon

A ka ndryshuar shumë Kylie? A jeni dakord me ndërhyrjet që ka kryer?

Foto/ Një 'throwback' i Kim acaron Kylie Jenner: I kërkon