Showbiz

Kjo do jetë dasma mbretërore me më pak të ftuar

Kjo do jetë dasma mbretërore me më pak të ftuar

Pasi u detyrua ta shtyjë disa herë dasmën e saj Princesha Beatrice ka vendosur të martohet shpejt e shpejt. “Ka menduar të bëjë një dasmë të shpejt me 5 njerëz, çifti, prifti dhe dy dëshmitarët”, thotë një burim pranë tyre.

Beatrice e ka shtyrë tre herë dasmën, njëherë kur Harry doli nga mbretëria, pastaj kur shpërtheu skandali seksual i babait të saj dhe në fund për situatën në të cilën ndodhet Anglia dhe bota për shkak të koronavirusit.

*Burimi Daily Mail