Showbiz

Kjo është fotoja e parë e Emma Roberts me djalin e saj

Kjo është fotoja e parë e Emma Roberts me djalin e saj

Emma Roberts dhe i dashuri i saj, aktori, Garrett Hedlund u bënë prindër të një djali në 27 dhjetor. Vetëm pak orë më parë Emma postoi të parën foto me djalin matchy-matchy të dy me portokalli.

Sigurisht, u kujdes të mos ia zbulonte fytyrën kaq herët, por konfirmoi emrin e tij, Rhodes.

“Faleminderit 2020 që solle edhe diçka të mirë. Ndriçimi ynë Rhodes Robert Hedlund", shkruan Emma.