Showbiz

Kjo foto e Federer me yjet e K-pop-it Blackpink mori më shumë se një milion pëlqime

Kjo foto e Federer me yjet e K-pop-it Blackpink mori më shumë se

Roger Federer cili hoqi dorë nga tenisi pak muaj më parë ka postuar një foto në Instagram me yjet e K-pop-it Blackpink në Paris.

“Fëmijët e mi thanë se ky ishte fiks një postim për IG,” shkruajti ai dhe pëlqimet shkuan shumë më tepër se një milion.

Kjo foto e Federer me yjet e K-pop-it Blackpink mori më shumë se

Blackpink, i përbërë nga katër anëtare: Jennie, Jisoo, Lisa dhe Rosé është një nga grupet më të mëdha në botë, me më shumë abonentë në YouTube se çdo artist tjetër muzikor dhe një ushtri fansash të njohur si “Blinks”.