Showbiz

Kjo foto tregon qartë se Jeff Bezos është fejuar

Kjo foto tregon qartë se Jeff Bezos është fejuar

Jeff Bezos dhe e dashura e tij, Lauren Sanchez, janë fotografuar sot në Neë York City, po nuk është ky lajmi. Lajmi gjendej në gishtin e Sanchez.

E madhe, e bukur me shumë mundësi edhe e shtrenjtë, dukej si nga ato të fejesës. Sidomos sepse ndodhej në gishtin e unazës së fejesës.

Kjo foto tregon qartë se Jeff Bezos është fejuar
Jeff Bezon me femijet dhe ish-gruan

Ata nuk kanë e shpallur diçka të tillë, po në fund të fundit nuk e kanë as të detyrueshme.

Kështu që me shumë mundësi, themeluesi i Amazon dhe një nga njerëzit më të pasur në botë, do të martohet.

Bezos u nda nga bashkëshortja e tij MacKenzie Scott në 2019-ën. Ishin bashkë prej 1993-shit dhe kanë katër fëmijë: tre djem dhe një vajzë të birësuar në Kina.