Showbiz

Koha fluturon, vajza e Tom Cruise dhe Kate Holmes bëhet maxhorene

Koha fluturon, vajza e Tom Cruise dhe Kate Holmes bëhet maxhorene

Suri Cruise po feston moshën madhore. Paparaci ka kapur një foto të saj teksa shëtit me një shoqe. Në njërën dorë mban çadrën dhe në tjetrën dhuratën.

Shiu nuk ia prishi festën dhe shëtitjen Surit dhe mungesa e të atit, gjithashtu.

Koha fluturon, vajza e Tom Cruise dhe Kate Holmes bëhet maxhorene

Tom Cruise i ka shkëputur lidhjet me vajzën e tij që në vitin 2012. Ai kërkoi që Suri të përfshihej në Scientology, sektin ku ai beson dhe ndeshi kundërshtimin e Kate Holmes, nënës së vajzës.

Koha fluturon, vajza e Tom Cruise dhe Kate Holmes bëhet maxhorene

Nëse marrëdhëniet do të ishin ndryshe, ku i dihet Tom mund të ishte shkëputur nga xhirimet e filmit në Londër, për të uruar të voglën e tij që u bë e madhe.