Showbiz

Komenti i Xhemit që futi në mendime ndjekësit për gjininë e bebit të Arbanës

Komenti i Xhemit që futi në mendime ndjekësit për

Mjafton një koment nga një person publik që të nisin aludimet. Një javë më parë Arbana Osmani zbuloi se është shtatzënë dhe në pritje të një fëmije me partnerin Eduart Grishaj.

Dhe një koment sot nga shoqja e saj e ngushtë Xhemi Shehu, “Baby girl”, ka futur në mendim ndjekësit nëse ishte për gjininë e bebit.

Komenti i Xhemit që futi në mendime ndjekësit për

Komentet më poshtë në fakt i referohen pamjes së moderatores, e cila me stilin e flokëve të kapur dhe fustanin me lule, duket si një vajzë e vogël.

Arbana mendohet se ndodhet në tremujorin e dytë të shtatzënisë, ndaj ndoshta edhe gjininë e ka zbuluar.

Sot ajo rikthehet në ekran me emisionin që drejton.