Showbiz

Koncerti i Maluma-s ka një datë të re

Koncerti i Maluma-s ka një datë të re

Maluma anuloi turneun e tij për shkak të koronavirusit, armikut me të cilin po përballet gjithë bota. Ka publikuar datat e reja dhe koncertin e Tiranës e ka programuar për në shtator, ekzaktësisht në 6 shtator.

Koncerti i Maluma-s ka një datë të re

Koncerti i tij do të mbahej në 14 mars, në Sheshin Nënë Tereza. Vendosja e një date të re jep më shumë shpresa se shpejt kjo situatë do marrë fund për t`ju rikthyer normalitetit.