Showbiz

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund fama të bën të përqafosh markat e modën

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund

Alexandria Ocasio është 31-vjeçarja që bëri bujë në Amerikë kur u fut në kongres. E ardhur nga një familje e varfër në periferitë e NY, Ocasio bëri për vete ameriaknët edhe për mesazhet me natyrë të thjeshtë dhe larg jetës glamour. 

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund

Në dokumentarin për të në Netfix zbulohet pak nga thjeshtësia e Ocasio-s, si dhe buzëkuqi që u bë i famshëm prej faktit që e mbante ajo. 

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund

Kongresmene, e majtë, ish-kameriere, idealiste, amerikane. Në fund

Kongresmenia që përfaqëson partinë Demokratike tashmë është shfaqur në një fushatë publicitare të Loewe, një markë që po bën për vete jo pak fashionistë.