Showbiz

Kopertina prekëse e Vogue Italia për muajin prill

Kopertina prekëse e Vogue Italia për muajin prill

“Të flasim për gjëra të tjera kur po vdesin njerëz, kur mjekë dhe infermierë po rrezikojnë jetët dhe kur bota po ndryshon, nuk është në AND-në e Vogue Italia”, shkruante kryeredaktori Emanuele Farneti.

Ndaj edhe kopertina e Vogue Italia është thjesht një faqe e bardhë, bosh.

Gjithçka është e mbyllur, Italia po lufton me vdekjen.

Ai sqaron se zgjodhi ngjyrën e bardhë jo vetëm se është si përparësja e mjekëve, por edhe sepse një faqe e bardhë dhe bosh pret të shkruhet.

Edhe brenda saj gjithçka është e përqëndruar tek COVID dhe e ardhmja që e pret vendin pasi të fitojë luftën me të.

*Burimi The Cut