Showbiz

Koronavirusi nuk zgjedh. Këta janë gjithë të famshmit e infektuar

Koronavirusi nuk zgjedh. Këta janë gjithë të famshmit e

Vipat nuk janë imunë ndaj COVID-19. Për shkak të lëvizjeve dhe kontakteve të tyre më të mëdha, disa prej tyre janë infektuar dhe e kanë pranuar publikisht. Mund të ketë edhe të tjerë që po e kalojnë në heshtje, por gjithsesi t`u hedhim një sy gjithë atyre që e pranuan në shenjë sensibilizimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Koronavirusi nuk zgjedh. Këta janë gjithë të famshmit e

Që nga Idris Elba, tek Tom Hanks dhe gruaja e tij Rita Wilson e tek bashkëshortja e Justin Trudeau.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Rachel Matthews

Të gjithë personazhet e njohur kanë treguar se me apo pa simptoma po përpiqen ta kalojnë pa panik dhe po qëndrojnë në vetizolim.

*Marrë nga Glamour