Showbiz

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe David për djalin Brooklyn me foton e rrallë

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

Djali më i madh i çiftit Beckham mbushi 22 vjeç. Nëna e tij Victoria ka postuar në Instagram një foto të rrallë kur Brooklyn ishte ende i vogël. Victoria Beckham si çdo nënë shkruan se sa krenare ndihet për djalin e tij, për njeriun që është bërë.

Victoria shkruan:

'Si sot 22 vjet më pare jeta jonë ndryshoi përgjithmonë. Më i miri, me shpirtin më të bukur. Djali, vëllai dhe i fejuari më i jashtëzakonshëm. Gëzuar Ditëlindjen Brooklyn Beckham. Ne të duam dhe jemi kaq krenarë për njeriun që je bërë'.

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

Edhe babai David Beckham ka postuar një foto të Brooklyn në vogëli, ai shkruan:

'Urime Ditëlindjen, të duam shumë dhe shpresojmë të kesh ditën më të mahnitshme. Ne jemi kaq krenarë për njeriun që je bërë. 22 vjeç, UAU. Të dua djalë i madh'!

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

David dhe Victoria janë të martuar bashkë prej vitit 1999 dhe kanë sjellë në jetë 4 fëmijë.

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

Krenarë për njeriun që je bërë: Urimi i Victorias dhe

*Tiranapost.al.