Showbiz

Kush është aktori favorit për të qenë James Bond i ardhshëm

Kush është aktori favorit për të qenë James Bond i

Aaron Taylor-Johnson është emëruar si një nga favoritët për të zëvendësuar Daniel Craig si James Bond i ardhshëm.

Kush është aktori favorit për të qenë James Bond i

Ai nuk është aq i njohur sa aktorët e tjerë që janë paralajmëruar për të marrë rolin, duke përfshirë Tom Hardy-n, James Norton dhe Idris Elba-n.

Kush është aktori favorit për të qenë James Bond i

Megjithatë, rolet e tij aktrim janë të shumta, pasi ka luajtur në filmat Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron dhe Godzilla.

Kush është aktori favorit për të qenë James Bond i

Një burim i brendshëm tha për The Sun: Aaron bëri një test ekrani për të qenë Bond i radhës dhe producentët e pëlqyen atë. Ai tani është një nga favoritët."

Producentët e filmit kanë thënë gjithashtu se po kërkojnë një Bond më të ri, dikë rreth të 30-tave, si Aaron, i cili do të eliminonte favoritët aktualë nga gara.