Showbiz

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Buzzfeed ka pyetur njerëzit e thjeshtë të zgjedhin të famshmit më pak toksikë. Përgjigjet e tyre janë bazuar mbi jetën që personazhet e njohur bëjnë, atë që shfaqin të publik dhe sidomos mbi bamirësitë e shpeshta. Mes tyre në listë ka edhe nga ata që nuk jetojnë më, por që gjithsesi mbeten të preferuar.

Dolly Parton

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Keanu Reeves

Kush janë të famshmit më pak toksik?

"Weird Al" Yankovic

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Ashton Kutcher

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Zendaya

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Paul Rudd

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Danny DeVito

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Jack Black

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Kristen Bell

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Dwayne "The Rock" Johnson

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Tom Hanks

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Dave Grohl

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Danny Trejo

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Harry Styles

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Betty White

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Steve Carell

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Denzel Washington

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Mister Rogers

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Hailee Steinfeld

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Daniel Radcliffe

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Chadwick Boseman

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Mark Hamill

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Robin Williams

Kush janë të famshmit më pak toksik?

Tiranapost.al