Showbiz

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri dasmën në Los Angeles

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Mery, shitësja më e mirë në Hollivud dhe Los Angeles, është martuar me partenrin e saj Romain, francezin që duket si një zhigolo, por në fakt është djalë i urtë, nëse ke ndjekur Selling Sunsets në Netflix.

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Mery dhe Romain luajnë bashkë edhe në serial dhe tani të pandarë edhe në jetë. Fotot e dasmës i ndanë ekskluzivisht me Revistën People.

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

Kush ka ndjekur Selling Sunsets në Netflix do e kuptojë kush bëri

“Shumë e lumtur t`ju njoftoj që më fund unë dhe Romain u martuam”, shkruan Mary në Instagram.

Kurse për ata që mezi presin t`i shikojnë sërish seriali vjen në një sezon të dytë në 22 maj, pra nesër.

*Burimi People