Showbiz

Ky është traileri i fimit të parë të Sophia Loren në Netflix

Ky është traileri i fimit të parë të Sophia Loren

Në 13 nëntor do të jetë shfaqë premierën në Netflix filmi “L a Vita davanti a se”. Kjo është e para herë që legjenda e gjallë e kinematografisë Sophia Loren do të shfaqet në Netflix. Filmi është realizua nga djali i saj Edoardo Ponti.

Loren do të luajë rolin e një ish-prostitute hebraike që krijon miqësi të veçantë me një djalë nga Senegali.

Prej vitesh aktorja nuk kishte marrë një rol protagonist, ishte tërhequr, por këtë herë nuk i tha dot “Jo” djalit të saj.

Deri sa të vijë 13 nëntori, shiko trailerin dhe njihu pak me historinë.

*Burimi Vanity Fair