Showbiz

La Rondinen e Mangos e risolli në skenën e Sanremos vajza e tij

La Rondinen e Mangos e risolli në skenën e Sanremos vajza e tij

Emocione të mëdha pati edhe dje në skenën e Ariston.

Homazhet në 10-vjetorin e vdekjes së këngëtarit Mango i mbajti vajza e tij.


Angelina Mango u ngjit në skenë dhe risolli këngën e famshme të babait të saj "La Rondine". Në një variant ndryshe, por me shumë emocione.

La Rondinen e Mangos e risolli në skenën e Sanremos vajza e tij

Video e interpretimit të saj ka bërë xhiron e rrjetit.

Mango, veç Angelina-s ka lënë pas edhe një djalë Filippo-n.