Showbiz

Legjenda e Vogue shpjegon se çfarë bëri gabim ‘Djalli vishet me Prada’ rreth Anna Wintour

Legjenda e Vogue shpjegon se çfarë bëri gabim ‘Djalli

Është pranuar prej kohësh që Miranda e “Djalli vishet me Prada” është në fakt Anna Wintour, kryeredaktorja e Vogue.

Pavarësisht lojës aktoriale të Meryl Streep, për të cilin ka edhe një nominim Oscar, në film ka gabime. Një prej tyre e ka treguar së fundmi Andre Leon Talley, ish i dashuri i Wintour dhe ish-redaktor i Vogue.

Legjenda e Vogue shpjegon se çfarë bëri gabim ‘Djalli
Andre Leon Talley dhe Anna Wintour

“Anna e vërtetë nuk do ta hidhte kurrë pallton dhe saj dhe çantën e shtrenjtë, në atë lloj mënyre mbi tavolinë”, ka thënë Andre referuar skenave kur Miranda hynte në zyrë dhe hidhte me inat pallton dhe çantën në tavolinë.

Ai ka komplimentuar punën e Meryl Streep, por ka pasur rezerva për aktorin që luante rolin e tij.

*Burimi Metro