Showbiz

Lërini të gjitha dhe dëgjoni e shihni këtë video nga Celine Dion

Lërini të gjitha dhe dëgjoni e shihni këtë video nga

Muzika e “My Heart Will Go On” e filmit të famshëm “Titanic” u luajt në një nga pallatet e Madridit. Kompozitori Alberto Gestoso në piano dhe fqinji i tij Alex Lebron Torrent në saksofon dhanë një minikoncert për lagjen nga ballkonet e tyre, maksimumi ku mund të dalin në këto ditë karantinimi.

Celine Dion e publikoi në faqen e saj performancën e tyre, ndërkohë që kjo nuk është e vetmja këngë që luajtën.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Music Acting Model Barcelona (@alexlebrontorrent) on

Tiranapost.al