Showbiz

Lettermen pendohet për Kim që e ka paragjykuar, e pyet për fuqinë e Instagramit! Ajo i tregon reagimin e Kendall e Kylie kur iu tha se do vinte tek ai për intervistë

Lettermen pendohet për Kim që e ka paragjykuar, e pyet për

Gjatë intervistës me David Lettermen, Kim ka folur për fuqinë e Instagramit, ndërkohë që ka treguar se nëse ti do të flasësh për një produket dhe ta nxjerrësh në treg atë duhet të bësh disa intervista dhe kjo sipas saj është mahnitëse.

Ajo gjithashtu ka treguar se motrat e saj Kendall dhe Kaily Jenner janë habitur kur Kim iu ka treguar se do të shkonte për intervistë tek David Lettermen. Ndërkohë Lettermen ka thënë se është penduar që e ka paragjykuar influencuesen Kim Kardashian.


Kim Kardashian: Nëse ti do të flasësh për një produket dhe ta nxjerrësh në treg atë duhet të bësh disa intervista. Por ajo çfarë është më mahnitëse për mua është se kjo është bota ime.

David Lettermen: Ato ndjekës që kam unë në Instagram krahasuar me të tutë janë shumë të vegjël.

Kim Kardashian: Unë shpresoj që ti nuk ofendohesh nga kjo gjë. Unë po i thoja Kendall dhe Kailyt se do të shkoja te Lettermen dhe ato me habi më thanë: Kush, çfarë? Ato normalisht kanë të bëjnë me rrjetet sociale, por të thoja që po vija këtu, kjo për mua ishte mahnitëse.