Showbiz

Littizzetto dhe humori i saj si civilizim më vete

Littizzetto dhe humori i saj si civilizim më vete

Kjo është një pjesë e shkëputur nga intervista e komedianes italiane, Luciana Littizzetto për Mara Venier.

Littizzetto dhe humori i saj si civilizim më vete

Ajo është bashkëprezantuese dhe shoqe e vjetër me Fabio Fazion në programin më të ndjekur e me reputacion në itali “Che tempo che fa”.

Littizzetto dhe humori i saj si civilizim më vete

Për të treguar barazinë mes gruas dhe një burri, Littizzetto tregoi një shembull konkret. Ajo dhe Fabio kanë dhomat e zhveshjes ngjitur dhe Fazio kalon shpesh në boksera ndërsa ajo vetë gjjthnjë më e kujdesshme. Një ditë vendosi t’i bëjë një shaka dhe i hapi derën Fabios pa reçipeta duke i folur normalisht, sikur e pyeste për diçka.

Ja çfarë ndodhi!