Showbiz

Luana vë në lojë ato që bëjnë video tutorial make up-i

Luana vë në lojë ato që bëjnë video tutorial make

“Hi people. Kam tërë ditën që mundohem të bëj video dhe nuk di se si bëhen këto videot. Nuk di si me bë video tutorial. Si i bëni ju ato videot? Tani është koha të bëjmë faqet”, thotë Luana në video galerinë që ka postuar që më së shumti shoqërohet me të qeshura dhe një zë mashkulli nëpër të.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUANA (@luanavjollca) on

Ditët e karantinimit i kanë kthyer personazhet e njohur në kuzhinierë dhe makeup artistë profesionistë, që shpjegojmë gjysmë shqip e gjysmë anglisht, fiks si tek kjo videoja parodi e Luanës.