Showbiz

Madonna poston një foto që e di se do ziejë rrjeti nga komentet

Madonna poston një foto që e di se do ziejë rrjeti nga komentet

Nuk është e rrallë që këngëtarja Madonna të postojë foto që ngjallin reagime të shumta, edhe pse vitet kalojnë.

E izoluar prej më shumë se dy muajsh nga situata e pandemisë së koronavirusit, këngëtarja ka postuar shpesh foto provokuese në Instagram. Por kjo e fundit është një foto ku Madonna i tregon të gjitha. Shihet e veshur vetëm me të brendshme transparente në pjesën e sipërme.

Madonna poston një foto që e di se do ziejë rrjeti nga komentet

Duke ditur që do komentohet, 61 vjeçarja amerikane i paraprin atyre negative dhe shkruan ndër të tjera:

 ‘Dhe për të gjithë ju që jeni ofenduar nga kjo foto, dua që të dini që jam diplomuar me sukses në Universitetin e ‘Nuk më plas fare, zero’. Faleminderit që erdhët në ceremoninë time të diplomimit 2020'.

Current Wardrobe Sitch..................And for those of you who are offended in any way by this photo then I want to let you know that I have successfully graduated from the University of Zero F*^ks Given. Thanks for coming to my Graduation Ceremony! ? Class of 2020! ??? @stevenkleinstudio.