Showbiz

Maradona lë jashtë testamentit dy vajzat e tij

Maradona lë jashtë testamentit dy vajzat e tij

Diego Armando Maradona ka lënë jashtë testamentit të dyja vajzat e tij.

As Dalma dhe as Giannina nuk do të trashëgojnë asnjë kacidhe nga pasuria miliona dollarëshe e babait të tyre. As nëna e tyre që qëndroi 24 vite e martuar me Diego-n derisa u divorcuan, nuk do përfitojë asgjë.

Ai i nxori nga testamenti vitet e fundit dhe nuk i pati pranë në momentet më të vështira.

Për më tepër me ish-bashkëshorten Claudia ka pasur disa beteja ligjore për ndarjen e pasurisë.

Këto detaje janë zbuluar nga mediat dhe ende nuk janë të konfirmuara nga burime zyrtare pranë familjes apo përfaqësuesve të tyre ligjorë.

*Artikulli i Corriere della Sera u përshtat në shqip nga Tiranapost.al